ellenskoldberg

Lördag-söndag 14-15 april: Utgång och badpremiär

Lördag morgon vaknade jag hos Emma och det bjöds på en underbar frukost. Efter den åkte jag hem och jobbade eftersom Kathrin hade körövning i skolan. 

 

 

Vi bakade först pizza till lunch. Vädret var toppen, så sedan lekte Christoph och jag ute. Jagis, hoppa upp och ned för trappor, kubb... 

 

 

 

Därefter åkte vi ner till stan. Vi handlade bröd och en tvål, och Christoph fick sig en glass på glasscafét. 

 

 

 

Vi hade en riktigt rolig dag tillsammans! Till kvällsmat åt vi pizza som blivit över. Så kom Kathrin hem och nattade Christoph. 

 

Min kväll fortsatte med att jag återigen åkte in till Kassel. Jag dumpade av grejerna hos Emma och Julia, sedan fortsatte vi in i cityt för att även möta Daryna. Målet för kvällen var en klubb där ett Latino Party ägde rum. 

 

 

 

Musiken var helt okej men stämningen var sådär, eftersom känslan snarare var att vi var i en källare med typ 15 halvtaggade personer till. Därför beslutade vi oss för att ta vägen någon annanstans. Clara (Helenas familjs nya au pair, från Frankrike) var på en fest hos hennes språkkurskompis kompis, och vi gick dit. Det visade sig vara en colombiansk kille som fyllde 30, som firade i ett område med studentlägenheter. Där kan vi säga att det var lite mer ös, och ett hundratal personer från allt mellan Sydamerika till Afrika till Asien OCH Europa trängdes i hans etta och där utanför. Vi stannade där tills vi blev för färdiga, då åt vi varsin döner och gick hem till Emma där vi somnade gott. 

 

 

Dagen efter, efter att ha blivit tvungna att säga hejdå till Julia, "hjälpte" jag Emma när hon jobbade. Vi tog en promenad med hennes barn tills den minsta somnat. 

 

 

När vi kommit hem var hon ledig, och vi bestämde oss för att göra en badpremiär i hennes familjs damm i trädgården. En typisk grej för Emma är att hon levererar knäppa idéer som det tar tre upprepningar innan man fattar att hon inte skämtar. Så var det nu, och jag säger tack till att hon är så crazy för detta hade jag aldrig i livet gjort själv! 

 

   

 

Innan vi lyfte upp termometern visade den på 13°. Stolt viking. Sedan la vi oss på gräset och njöt av solen ända tills jag tog bussen hem! 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas