ellenskoldberg

Tisdag-onsdag 13-14 februari: Sjuk Christoph och korthårig Ellen

Christoph stannade alltså fortsatt hemma sjuk. Max kom på morgonen efter att ha varit vaken ett dygn och med stort sömnbehov. Så gott jag kunnat har jag försökt hålla Christoph still och göra saker med honom där man inte behöver röra på sig. Även om jag ibland velat gå ut i fina vädret är det mysigt att bara läsa böcker och sådant. Tillfället passade till exempel jättebra att ta fram modelleran! Jag fick instruktioner om att göra "en svartvit ko med juver" och Christoph gjorde en liten bajshög därtill. 

 

 

 

Självklart blev även ett par traktorer gjorda, och en ladugård. Men framför allt fick jag göra en till dödsrelikernas symbol, haha. 

 

  

 

Här är för övrigt en annan stor fascination för Christoph: Sopbilen. Kommer den på morgonen är det bara att vänta tills den åkt innan man kan försöka fortsätta med frukosten, att observera sopbilen är obligatoriskt så länge den är där. 

 

 

 

Igår kom dock Kathrin hem tidigt och jag kunde slappna av och senare åka till gymmet. 

 

Idag fortsatte sjukhistorien, med böcker och lek. 

 

 

 

Dock mådde han bättre och Max var hemma och inte lika jetlag som igår. Efter lunch gick jag en sväng med hunden, och dessutom var vi en stund utomhus alla tre, och Kathrin också när hon kom. 

 

 

 

 

En kul grej med idag var dock att jag äntligen klippte mig. Älskar att ha kort hår, och även om det är "finare" med långt hår trivs jag så jäkla bra i kort och kommer hålla det så åtminstone året ut. Aaah så skönt det är! 

 

   

 

Och. förresten, glad alla hjärtans dag. Stora kramar till alla jag känner och tycker om. Just idag känner jag för att extra mycket hylla de där hemma i Munktorp, så hej mamma och pappa och Paula med djur. Jag älskar er.♡♡♡ 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas