ellenskoldberg

Söndag 3 juni: Öppet hus i efterverkning av födelsedagen

Födelsedagsfirandet fortsatte i princip hela söndagen. Kusinerna och Max syster hade sovit kvar, Saga kom över under förmiddagen och vi lekte helt enkelt järnet tilsammans. Dessutom kom ett par, tre familjer till och bara tittade förbi och åt mat från gårdagen. 

 

Kathrin öppnade min och Sagas present, ett grillförkläde med lite girlpower i. Jag har rapporterat till Saga om diverse kommentarer om att "bara män kan grilla", och när Christoph en gång kläckte ur sig att "Kuno måste hjälpa mamma att grilla, han är en man" tyckte vi båda att det gått lite för långt... 

 

 

Innan kusinerna åkte iväg fixade jag även stora tjejens (åtta år) naglar. Gissa om hon blev stolt, särskilt som jag bara hann med henne och inte hennes systrar.

 

När saker väl lugnat ner sig och alla åkt utom Max syster kunde jag i "lugn och ro" fixa det värsta i köket, och resten av tiden pratade jag med Max syster om hennes jobb. Kvällen avslutades sedan med spel tillsammans för de fyra vuxna som fanns. En rolig dag med andra ord, mycket lek, men skönt att kunna slappna av sedan. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas