ellenskoldberg

Torsdag 7 maj: 20-årsfirande #3, picknick med de andra au pairerna

Efter ett par timmars letande för "semester", tänkte jag helt enkelt att skitsamma om jag har eller inte har någonstans att åka i morgon, i kväll ska jag i alla fall ha kul tillsammans med de andra au pairerna. Den enda fasta punkten från min lediga helg var torsdagkvällens häng med de andra tjejerna i Kassel, och jag tyckte det kändes mer avslappnat att mys-picknicka i lugn och ro än att festa eller att dra hem alla ut till oss på landet. Jag åkte först på eftermiddagen, gick och handlade, mötte upp Emma som jag skulle sova hos, och pysslade ihop en liten tårta med hennes hjälp. Hon hade även en annan kompis där som hjälpte henne att passa upp på hennes barn och de badade tillsammans i hennes damm under tiden jag duschade och försökte få ihop träffen. 
Det jag fann mest otroligt var att hennes kompis kom från samma ställe som jag bor i. Världen är liten! 

 

 

Naturligtvis kom regnet precis när vi skulle ha setts, alltså sköt vi upp allt en halvtimme och väntade ut skuren. Men sedan klarade vi oss undan regn! Och även om inte många kunde komma så var det mysigt att få hänga med ett litet gäng i alla fall. Emma (Schweiz), Nassima (Marocko), Clara (Frankrike), Dulmaa (Mongoliet) och jag. Vi satt framför Kassels orangerie och snackade, spelade kort, lekte med en sådan där strandleksak, och självklart åt vi tårta och kanelbullar jag tagit med. 

 

 

Så sov jag hos Emma. Mysigt var det, och jag är glad att vi träffades bara så och inte gick till någon klubb, för det är för mig bra mycket mer värt att faktiskt umgås, prata tillsammans och skratta och spela spel. Grymt att dessa människor finns här alltså! 

 

Två samtal fick jag under dagen också, ett bra och ett mindre bra. Det som var mindre bra var att doktorn jag hälsade på förut ringde och sa att min kropp slutat producera östrogen för tillfället. (Tea och jag konstaterade senare att om det betyder att jag kommer att bli en man är alla våra killproblem lösta, vi gifter oss i så fall med varandra på midsommar. Alla är välkomna på bröllopet!) Det mer positiva samtalet jag fick var från Kathrin, som levererade en resa till mig. Dagen efter, fredagen, skulle jag åka med deras prästs fru (som också är präst) till Hannover, få gratis skjuts dit och sova gratis hos hennes föräldrar. HURRA! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas