ellenskoldberg

Måndag 14 maj: Födelsedag nummer två

Back to work! Förmiddagen gick efter dagislämningen åt till att skicka diverse uppgifter till svenska och tyska SJ och SAS för att kolla om de kunde ge mig något tillbaka för alla timmarna som trafiken sket sig. Jag var inte helt pigg men glad att vara här igen! Så stack jag även ut och sprang och det har jag längtat efter. 

 

På eftermiddagen hälsade jag på de nya hönorna som kommit med Christoph! De är så små. Deras kammar är inte utväxta och de lägger inga ägg än. Vi får duktigt göda dem ett tag innan de blir lika tjocka som våra andra. De flesta har dessutom redan fått namn. Välkomna till familjen. 

 

 

Framåt kvällen fick jag min födelsedagsmiddag hemma, vad om inte tacos?! Fina familjen, de vet vad som gäller. Dessutom fick jag presenter! Det roligaste var shotglas med vår lilla stads namn och vapen på. Jag har som tradition att samla på shotglas från alla ställen jag varit på, och berättade det för länge sedan för Kathrin. Jag sa då att jag ville beställa glas med vår stads namn eftersom det inte direkt finns någon turistshop här. Geniet kommer ihåg och gör något åt det själv! 

 

 

 

På detta kaka som Kathrin och Chrille bakat. Underbara fina. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas